Kóstolj bele a mexikói és magyar kultúra fúziójába, ahol különleges fogásokkal készülünk!
AMUSE
Vadas marha empanada
Hortobágyi taquitos
Nachos / Kárpáthy füstölt pisztráng ceviche
Mangalicával töltött jalapeno poppers / koriander
ELŐÉTEL / Mexikó
Garnéla carpaccio / tequila / lime / avokádós panna cotta / mangó tatár / vízi gesztenye „kukorica tányér”
LEVES / Magyar
Innovatív Bajai halászlé / harcsahússal töltött batyu / kaviár / sós citrom
FŐÉTEL 1. / Magyar
Csabai mangalica tarja / hideg burgonyasaláta / füstölt fürjtojás / fokhagymás majonéz / jus
FŐÉTEL 2. / Mexikó
Marha hátszín steak / kávés mole szósz / polenta /pico de gallo / savanyított kukorica / popcorn / koriander olaj
DESSZERT / Magyar
Modern rétes / meggy / Velemi gesztenye / joghurtos citrom fagylalt / bourbone vanília
PETIT FOUR
„Arany” Somlói galuska bon-bon
Churros / kaktuszfüge
Az est folyamán a konyhafőnökök egyesítik tudásukat, hogy egy felejthetetlen vacsorát kínáljanak!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Időpont:
Részvételi díj 17.000 Ft/fő
A részvétel limitált, és előzetes foglalás szükséges.
További részletekért érdeklődj felszolgáló kollégáinknál éttermünkben vagy a +36 94 792-660-as telefonszámon.