Március 21-én várunk szeretettel étteremünkben egy különleges vacsoraestre, ahol a vegán és vegetáriánus fogások kapják a főszerepet.
MENÜ:
ELŐÉTELEK
Erdeigomba gyoza – shiitake consommé, mogyoróvaj, füstölt zeller, dió
+ Szójás kínai tojás (vegetáriánus)
Tempurált sushi – sörélesztő majonéz, spárga, teriyaki, rizschips
+ Tonhal (vegetáriánus)
Miso ramen – grill ananász, kókusz, edamame
+ Garnélarák (vegetáriánus)
FŐÉTELEK
Édesburgonya és textúrái – japán szilva, fekete fokhagyma, savanyú hagyma, magvak, grill tofu
+ Pankó kecskesajt (vegetáriánus)
Tökfőzelék „2025” – padlizsán schnitzel
+ Lazac (vegetáriánus)
DESSZERT
Vegán csokoládétorta – vattacukor, avokádó fagylalt, egzotikus citrusok
Időpont: 2025. március 21.
Kapunyitás: 18:00 | Vacsora kezdete: 19:00
Ha szereted az újszerű, kreatív ízkombinációkat, és szívesen elmerülnél a növényi gasztronómia világában, ezt az estét nem érdemes kihagynod!
Foglalás és további információk: +36 94 792 660
Limitált férőhelyek – biztosítsd a helyed időben!